13/4


Påsk

Hej hallå.

Påsken har varit lugn och rolig, vi åkte till Kalix i Fredags en sväng mot Lördag morgon. Var ut på hotellet och åt buffe, tyvärr inte mycket att hurra över men sällskapet satte guldkant på vardagen, Lisa x 2, Sia, Vickan & Mikaela. Avrundade kvällen redan 23.30 för att vi klivit upp 05.30 på morgonen.

Markus släppte av oss i hemmet för att åka vidare och tatuera sig.
Här följer lite bilder, med min nya kamera inget märkvärdigt men lite påskfeeling och sådant:Mitt påskpysselSliten mamma efter hemmadag; började kl 07:30 efter en natt när hennes mobil ovanför sängen började spela av sig själv och mamma Annelie blev spökrädd. Sedan åt vi god frukost, kinamten sen gårdagen till lunch för att sedan på mätta magar gå ut promenera i det soliga vädret och Lia fortsatte sova ute i vagnen så gott, medans vi spelade 500 och åt en god pannacotta av Mari och drack kaffe. Sen lagade Markus K-färs och Spaghetti. Hans mamma kom förbi och hälsade på och dom åt cheesecake och drack en kopp. Nu myser vi innan sängen.


Fånga ögonblicken

Foto från Dustin Home:s hemsida.

Hej!

Nu ska ni få höra - jag har tagit tillfället i akt och ansett att jag nu har anledning att beställa en efterlängtad digital systemkamera.

Så nu är den beställd; blev en Canon EOS 450 D i samråd med Ida. Hoppas Dustin Home har snabb leverans som det sägs så kanske det hinner bli lite fina påskbilder. Kanske kan fota när Markus tatuerar sig också under påskhelgen, om jag ska följa med dit. Han ska skriva vår dotters namn med hennes födelsedatum på nedre delen av armen.

Då var man 7080 kr fattigare, men mycket ovärderliga ögonblick som kommer att fångas! Är så besvärligt att alltid måsta be om att få låna en kamera, och under första tiden med Lia i världen fick vi låna en kamera av hennes snälla farfar Mats. Men när kameran åkt hem igen där den bor egentligen... snyft... så har jag blivit dålig på att fota. Bilderna blir inte fina!

Klart hela Lias uppväxt ska dokumenteras i vackra bilder att sätta in i fina album och sedan kommer en hel del gravidmagar att behöva fotas nu i min omgivning ;) Och fler kusiner till Lia som man ska ta fina foton på.

Längtar...

Väntar...

Ska skriva en meny nu till en påskmiddag som vi tänkte bjuda på, men hemligt vem vi ska bjuda än så länge.
För dom vet inte det ännu och ibjudan kommer på mail, men jag har nämnt en av personerna i detta inlägg och det är inte Lia. Så får dom som läst är det inte svårt lista ut.

Tänkte..

Förrätt;

Ägghalvor med romröra
http://www5.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=23275

Huvudrätt;
Maris kycklinggratäng
Hemligt recept!

Efterrätt;
Påsk cheesecake från tidningen Vi föräldrar, såg väldigt smarrig ut...
Viktig uppdatering!!
Dopet är  bokat, inbjudningskort kommer med posten.

RSS 2.0