Mamma & Fredagen den 13:e

Sen igår morse har jag haft besök av min kära mor, har varit jätteroligt. Skrattat åt gamla minnen och pratat, åt god lunchbuffe igår och så var  vi in på veckans allehanda, hittade massa fina barnkläder för 10kr styck, bodys och sparkdräkter osv. så var roligt. Kom upp i runt 400kr som mamma betalade åt oss. Hon är så snäll.
Köpt e två fina näckrosljuslyktor, ni vet.. som var svarta, 2 för 20kr. Är som en rolig affär. Finns allt och ingenting!

Och syster Linda, dom har jättefina väggord där i gips vita. Om jag glömmer säga. Står "LYCKA" och "FÅNGA DAGEN" osv. Kan gå in dit när ni kommer upp något kanske?

Varit förbi en sväng på Silentium idag och sagt hej åt arbetskamraterna, och folk sa "håll igen" "tryck på" för dom har nämligen lagt en 10kr var på datum och var något övre 100 kr i potten! ;) Haha.

I Fredags var tanken att jag skulle träffat Ann och fikat, men dom var tyvärr sjuka igen. Krya på dig och er! Stackars känns som att ni alltid för vara hängiga.
Min bror mår inte heller bra eller Petra och Tim är halvdålig så krya på er också!

Jaja idag är det Fredagen den 13:e, ändå oturen var att Markus råkades kolla fel på busstider så jag fick köra en svängom med mor min till Luleå så hon fick hoppa på bussen, men var roligt också. Lämnade igen en nattlampa från Barnens hus och så köpte jag en mysig badbomb som jag och Markus ska mysa med på alla hjärtansdag. Eller kanske redan ikväll! Ska ut på en kort promenad för ett litet hemligt uppdrag... sen kanske man tar ett varmt bad och ser en film?

Låter väl trevligt.
Någon som haft otur idag? Eller har alla klarat sig i välbehåll?
Hoppas sistnämnda.

Pratade nyss med Mari i över 1 timme, om allt och ingenting. Är som roligt surra. Vi kom fram till bio någon dag när tillfälle ges och att vi kanske kan ta en "knyt" middag imorgon tillsammans. Ska höra också om Magnus och Johanna är sugna på en middag så kan vi kanske alla laga något, här eller där eller hos dom eller något. Blir nog toppen! Alla hjärtans känna inte så väldans speciellt - men alltid kul att kunna dela med dom man tycker om.

Har ni några särskilda planer? Eller tips och ideer på saker man kan göra som inte kostar så mycket?

Själv blir det ju standarden att spola upp ett bad med lyxigt badskum och tända ljus - kanske vara lite snällare än vanligt om hormonerna tillåter, annars kan jag ju ändå skylla på dom ;)

Bjuder på en dagsbild;


Kommentarer
Postat av: Sanna W igen

länkar dig på min blogg om det är ok? :)

2009-02-13 @ 23:10:04
Postat av: Bea

snart snart snart kommer "han" :D

2009-02-14 @ 01:19:39
URL: http://sannabertils.blogg.se/
Postat av: nickee0

haha rolig bild!

2009-02-14 @ 02:24:01
Postat av: Emma

Kul bild :) Jag har förresten köpt nattlampan åt er :) Glömde skriva det då vi var där och sen har det försvunnit från huvet :) Hoppas allt är bra med er!!? :) Kram

2009-02-14 @ 10:09:35
URL: http://emmastromback.blogg.se/
Postat av: Lisa

Gud vad du är fin hjärtat!

2009-02-14 @ 22:30:54
URL: http://moveitlucy.blogg.se/
Postat av: Linda

Kul bild :) snart kommer bebben, spännande!

2009-02-18 @ 11:22:58
URL: http://lindabergqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0