Betapet


Foto; Annelie Duvmo

Text till min Markus som alltid vinner,
men vi ska ta han eller hur Nicklas?

Betapet är roligt, riktigt roligt. Funkar inte riktigt ihop med huvudvärk eller med ens dåliga humör när man ska förlora
- men då är det iofs skönt att ha något att skylla på. ;)

Igår satt vi och spelade match, jag här uppe, M nere i vardagsrummet och Nicklas hemma hos sig
Finns som charmiga rum också, flodhästen, giraffen osv. om någon sitter hemma och pillar navelludd så säg till om vi ska köra en match någon dag.

på www.betapet.se


Paltmage

Jo, idag är det faktiskt palt i magen. Lill-hjärtat har fått palt av Mari. "Han" sparkar och tackar.

 
Foto; Victoria EkholmHar varit till Vårdcentralen och fått skrivit ut Kåvepenin så nu hoppas jag man ska bli frisk, på hemvägen fick vi hämta av en festmiddag bestående av palt, salt smör och lingonsylt av Mari. Så snällt så slapp vi laga middag, energin är på 0. Så det räckte att ens orka åka med Markus som var snäll och kom från jobbet för att köra till sjukhuset med mig.

Jag är faktiskt lycklig just nu, för jag är verkligen omringad av så underbara människor, det gör mig verkligen lycklig.
Har funnit nya fina vänner här, har jättefina arbetskamrater, fått en fin "extra familj" av min finaste pojkvän som är såå bra. Han är så omtänksam och säger jag något jag känner, så lyssnar han det är inga krusiduller eller problem utan allt bara löser sig.. poff så är det borta. Hur bra är inte en sån kille? Är så glad över mina barndomsvänner, när jag träffar er är det bara skratt och gamla minnen och så avskalat, sån frihetskänsla glömmer det minsta problem som kan ruva i mitt huvud. Och min familj - samma fina band som tidigare.

ops, blev lite sentimental såhär sent på kvällen. men det får man  bli ibland.

Saknar Melvin, Magnus och Johanna väldans. Dom är också jättesnälla och har verkligen försökt ställa upp - så vet dom finns där om det är något, tack! är så skönt ha er nära. Och vi finns för er också när det är, hoppas jag ni vet. Vill träffa vårt lilla gudbarn snart, han växer så fort..

Har någon fin bild jag ska lägga upp någon dag :)

Och dom jag inte har nära just nu, olidligt! När ska vi ses? Så snart orken är tillbaks så tänkte jag komma till Kalix.
Känns jättetråkigt om jag ännu är lika sjuk och inte kan åka på min brors 30 års kalas. Jag vill! Men kroppen vill inte!

Men det går inte alltid som man vill - bara som det inte ska. ;)

Något positivt ur mina 6 dagar som sjukling

  • Blivit ompysslad - alltid trevligt

  • Känner tacksamhet mot alla som bryr sig om mig/ oss

  • Fått tid att börja läsa en bok om profylax och förlossning och känner mig  verkligen manad att försöka se det positiva i förlossningen och vill inte alls se på den med oro, så ska börja att "finna" mig själv och hur det kan komma att kännas och hur jag ska hantera det så det faktiskt blir den fina dagen med stort d som det faktiskt är! Men behöver få energin tillbaks innan, då är jag beredd med löpskorna på, klara, färdiga - gå!
  • Kan skratta åt dalarna när humöret gör så att man slänger/ vill slänga saker runt sig och gråter för minsta lilla, hur kan det helt plötsligt finnas så mycket sorgligt på tv? Jag fattar inte!
    Gör ni?

Födelsedagsbarn att hurra - och blommogram att tacka för!

Har legat sjuk i feber och influensa sen i Söndags, så har inte orkat skriva. Men nu har jag desto mer roligt att berätta.

Först vill jag börja med att gratuelera Lisa Sundström som fyllde 23 hela (!) år igår, alltså 27 Januari.

Grautlationspussar skickas med expressfart till digSedan vill jag även gratulera min storebror som fyller 30 år idag, 28 Januari.
Tanken är kalas på fredag för att fira, jag hoppas att man blivit frisk då för vill mer än allt delta.
ÄR han inte för go och glad?!Sedan vill jag skicka ett stort tack till min fina arbetskamrat, granne och vän Mari, som ställer upp i vått och torrt och verkligen inte spar på sin generositet och uppskattning till andra.

Plingade på dörren och där stod en karl med blommogram, hade ingen aning om vem det kunde vara ifrån.Visade sig vara Mari som ville önska mig "God bättring", kändes verligen varmt i hjärtat här där man går och snorar och jämrar sig i ensamhet ;) Tack! Det är desto tyngre match att åka på influensan i v.36 + 3 dagar, inte lika lätt bli frisk med en inneboende som tar all energi man lyckas tillgodose sig med, satt igår vid kvällsfikat och jämrade mig åt Markus för hormonerna spökade kan jag tänka mig, slängde bregottlocket på golvet och bara av det kändes det bättre...

Här får ni alla se en bild på blommorna, visst kan man inte annat än bli glad?


Låter en bild starta bloggen - istället för ord

 Foto; Victoria Ekholm

RSS 2.0