Paltmage

Jo, idag är det faktiskt palt i magen. Lill-hjärtat har fått palt av Mari. "Han" sparkar och tackar.

 
Foto; Victoria EkholmHar varit till Vårdcentralen och fått skrivit ut Kåvepenin så nu hoppas jag man ska bli frisk, på hemvägen fick vi hämta av en festmiddag bestående av palt, salt smör och lingonsylt av Mari. Så snällt så slapp vi laga middag, energin är på 0. Så det räckte att ens orka åka med Markus som var snäll och kom från jobbet för att köra till sjukhuset med mig.

Jag är faktiskt lycklig just nu, för jag är verkligen omringad av så underbara människor, det gör mig verkligen lycklig.
Har funnit nya fina vänner här, har jättefina arbetskamrater, fått en fin "extra familj" av min finaste pojkvän som är såå bra. Han är så omtänksam och säger jag något jag känner, så lyssnar han det är inga krusiduller eller problem utan allt bara löser sig.. poff så är det borta. Hur bra är inte en sån kille? Är så glad över mina barndomsvänner, när jag träffar er är det bara skratt och gamla minnen och så avskalat, sån frihetskänsla glömmer det minsta problem som kan ruva i mitt huvud. Och min familj - samma fina band som tidigare.

ops, blev lite sentimental såhär sent på kvällen. men det får man  bli ibland.

Saknar Melvin, Magnus och Johanna väldans. Dom är också jättesnälla och har verkligen försökt ställa upp - så vet dom finns där om det är något, tack! är så skönt ha er nära. Och vi finns för er också när det är, hoppas jag ni vet. Vill träffa vårt lilla gudbarn snart, han växer så fort..

Har någon fin bild jag ska lägga upp någon dag :)

Och dom jag inte har nära just nu, olidligt! När ska vi ses? Så snart orken är tillbaks så tänkte jag komma till Kalix.
Känns jättetråkigt om jag ännu är lika sjuk och inte kan åka på min brors 30 års kalas. Jag vill! Men kroppen vill inte!

Men det går inte alltid som man vill - bara som det inte ska. ;)

Något positivt ur mina 6 dagar som sjukling

  • Blivit ompysslad - alltid trevligt

  • Känner tacksamhet mot alla som bryr sig om mig/ oss

  • Fått tid att börja läsa en bok om profylax och förlossning och känner mig  verkligen manad att försöka se det positiva i förlossningen och vill inte alls se på den med oro, så ska börja att "finna" mig själv och hur det kan komma att kännas och hur jag ska hantera det så det faktiskt blir den fina dagen med stort d som det faktiskt är! Men behöver få energin tillbaks innan, då är jag beredd med löpskorna på, klara, färdiga - gå!
  • Kan skratta åt dalarna när humöret gör så att man slänger/ vill slänga saker runt sig och gråter för minsta lilla, hur kan det helt plötsligt finnas så mycket sorgligt på tv? Jag fattar inte!
    Gör ni?

Kommentarer
Postat av: Bea

jag känner igen det där att gråta för allt på tv :) och förlossningen kommer att gå hur bra som helst! bara att ge gärnet!

2009-01-30 @ 07:36:03
URL: http://sannabertils.blogg.se/
Postat av: nickee0

ger du inte markus lite vääl mycket beröm nu? höhö skoja ba. ;)skoj med betapet igår, trots de låga poängen för en av deltagarna :P nu blir det ringa nåt fler samtal, krya på dig.

2009-01-30 @ 09:35:25
Postat av: jag

Saknar dej gumman.// Ann

2009-01-30 @ 12:29:00
Postat av: Ida

Åhh, krya på dig! Hade ingen aning om att du varit så sjuk :( Hoppas ni kan komma till Kalix iaf, så jag kanske får träffa dig :)

2009-01-30 @ 12:44:03
URL: http://storasysteryster.blogg.se/
Postat av: Ida

Hihi, ja det var mysigt :)Okej, vad bra att du är på bättringsvägen, blir det fara till Kalix då?

2009-01-30 @ 15:56:42
URL: http://storasysteryster.blogg.se/
Postat av: mia

Hej och Grattis till pyret i magen! ta de lungt inför förlossningen. det är underbart att föda barn :D

2009-01-30 @ 16:50:09
URL: http://lillamaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jadu, den film som man inte tyckt var sorgligt tidigare på tv eller skrämmande. Är helt plötsligt de. Har suttit många gånger och tittat film med tårar rinnandes ner för kinderna. Jag tror de beror på.... hm vad heter de nu igen. De börjar nog på H och slutar på ormoner. :) Tycker ännu att jag är väldigt barnslig då jag tittar på film och de är nå lyckligt eller sorgligt...sitter bara och lipar. Saknar dig oxå väldigt mycket vännen. BAra komma och hälsa på då du har nya krafter. KRamar Johanna, Magnus och Melvin

2009-01-30 @ 20:59:47
Postat av: Emma

Du ska inte oroa dig för förlossningen det kommer säkert gå jätte bra!! :) Det är inte alls så farligt som man tror att det ska vara, det är ju helt underbart!! :) Hoppas du kryar på dig!! Kram från oss

2009-02-02 @ 18:28:07
URL: http://emmastromback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0