Scrapboooking vs fotobok från FUJI

Hej!

Längesedan sist, ska försöka blogga mer. Värmer iaf upp med ett tips om fotobok. Scrapbooking är kul också, men som exempelvis nybliven förälder, direkt efter giftermålet, utlandsresan eller som en snabb present åt någon så kan en fotobok vara ett bra alternativ istället för scrapbooking eller vanligt fotoalbum. Så praktiskt, för i dagens läge har dom flesta bilderna på datorn och då kan man direkt välja hur man vill att boken ska se ut och plocka ut sina favoritfoton, tydligen bara fantasin som sätter gränser och den brukar vara rolig att plocka fram (både fantasin och fotoboken)!

Tänk vad enkelt att bara välja ut och först slippa  vänta på att alla framkallade kort kommer hem i brevlådan och sedan sätta in dom i album ett efter ett. Hips vips så låter man fantastin flöda till och så får man hem hela kittet i brevlådan!?

Dessutom har jag nyligen beställt foton från massa olika sidor, googlade på "100 gratisbilder" (till vanliga foton) för att pröva och måste säga att det skiljer sig i kvalité varifrån man beställer och FUJI var en klar favorit. (Ärligt) Från vissa ställen var färgerna urusla. Så bara läsa här hur man gör med fotobok om ni blir nyfikna, enkelt är faktiskt roligast www.fujidirekt.se/fotobok och här kan man även klicka för lite inspiration http://www.fujifilm-fotobok.se/ till hur man kan göra boken.

Längtar tills jag får göra min bok, fick tips om att skriva om boken (http://www.fujidirekt.se/blogga/) för att få en gratisbok och klart man nappar på det! Kul att dom är generösa och ska dom i sin tur även tjäna på det så är det nog genom att så många som även får en gratisbok blir så nöjda att man vill beställa igen. Roligare med genorisitet och att få vinna kunders förtroende på det sättet, eller vad säger ni?

Har suttit på tradera och kollat efter scrapbooking och även handlat lite idag, kan även vara roligt pyssla med händerna, men i brist på tid så är nog detta ett bättre och lika roligt alternativ.

Känns så otroligt viktigt att inte bara fota utan att även göra något med bilderna.

Du väljer själv hur bilderna ska placeras

Dokumentera dina barns uppväxt i en vacker fotobok.
En bok som alla föräldrar uppskattar enormt!

Låt en bild täcka hela sidan Välj bland en mängd olika bakgrunder och färger
Bilder från FUJI:s hemsida.

Kommentarer
Postat av: NickeO

vackert, vackert :)

2009-07-29 @ 12:27:31
URL: http://nicklasolofsson.blogg.se/
Postat av: mari

nu har ja sett,ska göra samma sak sen när ja har tid=)

2009-07-30 @ 19:46:47
Postat av: mari

hej och tack för igår,de va trevligt,kopierade det du hade skrivit ang fotobok,hoppas de inte gör nå?kram

2009-07-31 @ 08:11:40
Postat av: mari

hej kom hem snart...saknar dej :-)hoppas ni har de bra i kalix=)

2009-08-07 @ 11:10:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0