Vardagen och livet - en komedi eller tragedi?

Jag ska börja att försöka ta vardagen och livet som en liten komedi, tänk vad enkelt det skulle vara då.
Det är ingen idé att oroa upp sig för saker, vare sig stora eller små. För de löser sig ju ändå tillslut? Visst är det så.
Allt man en gång oroat sig för, blev ju ändå bra tillslut. Så om man skulle lägga bort oron och fokusera på att se på allt med lite humor och skratt så vore väl ändå vardagen bra härlig. Idag är jag på bra humör så ska försöka fokusera kvar det under en bra tid. Men är nog också för att man uppskattar vardagen mer nu när man blivit frisk och slipper vara sjuk. Då uppskattar man allt känns det som. Imorgon ska Markus och jobba för jag ska vara hemma då med Lia känns det som, känner mig mycket piggare nu.

Lägger in en bild på fina Liv sen hon och Linda var här.
Vi


Idag har jag fått lite bilder av Ida Fjellborg, vilket var jättekul! Blir mest Lia & Markus fotade här hemma, undrar varför.
Hon hade också gjort det här fina kollaget.
Tack.
Här är hennes blogg www.storasysteryster.blogg.se

Jag försöker återhämta mig efter rond 2 med magsjuka, är inte helt kry ännu så mest troligt kommer Markus få ta hand om Lia imorgon, hon däremot är frisk nu, gjort ont i mammahjärtat att se henne så sjuk, men det har man även gjort tidigare. Så man får nog vänja sig. Sen när hon blir mer motståndskraftig blir det bättre.

Då ska Markus med henne på dagis imorgon hoppas jag och jag återhämtar mig för att kunna fortsätta inskolningen så att jag äntligen kan börja jobba mer och hon får stimulans av att leka med de andra barnen, hon tycker det är roligt där det märker man. Hon är så framåt och ivrig. Leker och tittar på alla barn.

Vi älskar dig så mycket våran gumma.RSS 2.0